Uw schilder op Walcheren
Schildersbedrijf Noom Telefoon 0118 310 076 info@schildernoom.nl
German

Schildersbedrijf Noom: voor uw thuis aan de Zeeuwse kust

Schildersbedrijf Noom is een familiebedrijf in de ware zin van het woord. We zijn toe aan de vijfde generatie en staan voor vakbekwaam schilderwerk, al sinds 1902. Ons bedrijf is geworteld in Zeeland, met een hoofdvestiging in Sint-Maartensdijk. Ook zijn er steunpunten in Vlissingen en Kapelle. Vanouds is de particuliere markt voor ons belangrijk. Maar ook met bedrijven, overheden, woningbouwcorporaties, scholen, zorginstellingen en kerkgenootschappen zijn duurzame relaties opgebouwd.

Kwaliteit van vader op zoon: dat is wat we als Schildersbedrijf Noom graag uitdragen. Wij staan voor hard werken, liefde voor het vak en doen wat je belooft. Ook voor uw vakantiewoning aan de Zeeuwse kust staan wij graag garant voor het beste onderhoud. Wij zorgen voor mooie en praktische kleurconcepten, in nauw overleg met u als opdrachtgever. Kleuren met vakmanschap aangebracht. Met verfproducten die bestand zijn tegen zoute Zeeuwse zeewind en andere klimatologische omstandigheden. Graag nemen wij u alle zorg uit handen. Met onze technische en decoratieve knowhow weten we precies wat uw woning nodig heeft.

Betrouwbare partner
Schildersbedrijf Noom biedt meer dan het beste productaanbod, deskundige kleuradviezen en een uitstekende service. Wij staan ook bekend om onze totaalaanpak en duurzame oplossingen, net als inzicht in de financiƫle kosten op langere termijn. Behalve voor traditioneel en modern schilderwerk zijn wij een betrouwbaar partner voor alle stucwerk en behangwerkzaamheden. Ook zijn we specialist voor het plaatsen van alle soorten ramen, van standaard glas tot de best isolerende ramen. Tevens zijn wij volledig gecertificeerd voor alle houtrotreparaties.

Aantrekkelijke voorwaarden
Schildersbedrijf Noom biedt u ook zekerheid met een uniek onderhoudsplan, waarbij uw woning tien jaar lang wordt geschilderd tegen aantrekkelijke voorwaarden. Als kwaliteitsschilders bij uitstek willen wij uw verblijf aan de Zeeuwse kust nog aangenamer maken. Of het nu om nieuwbouw gaat, verbouw of renovatie: wij zorgen er voor dat u zich hier werkelijk thuis voelt!

Terug naar overzicht

Professionals
van nature

KWALITEITSSCHILDERS SINDS 1902