Uw schilder op Walcheren
Vlissingen Telefoon 0118 310 076 info@schildernoom.nl
German

Verbouw en renovatie
SVRZ ’t Gasthuis te Middelburg

Als partner in het bouwteam zijn we nauw betrokken bij de verbouw en renovatie van ’t Gasthuis, de zorginstelling voor somatische cliënten van SVRZ aan het Noordpoortplein in Middelburg. De 82 zorgkamers op de afdelingen Singel, Molenwater, Bolwerk en Watertoren worden geheel in een nieuw jasje gestoken. De gehele begane grond en eerste verdieping worden aangepakt. Iedere zorgkamer krijgt een eigen badkamer. Verder worden de afdelingen bouwkundig gestript en voorzien van een nieuwe afwerking. Met Bouwbedrijf Boogert uit Oosterland als bouwpartner zorgen wij er voor dat ’t Gasthuis straks weer helemaal gereed is voor de toekomst. In december 2015 is er begonnen met de eerste fase. Het project wordt afgerond in mei 2017.

Totaalaanpak

Het mooie van dit project is dat wij als lid van het bouwteam vanaf het eerste moment bij de planvorming zijn betrokken. In samenspraak met opdrachtgever SVRZ is er een passend advies gemaakt voor dit bijzondere werk. Wij staan garant voor een totaalaanpak die in elk opzicht voldoet aan de specifieke behoeften van de zorgsector. De beste technische en esthetische oplossing hoort daarbij. Ook planning van de werkzaamheden is belangrijk, zodat de dagelijkse zorg optimaal verleend kan worden. De renovatie van ’t Gasthuis vindt daarom ook in verschillende fases plaats. In december 2015 is er begonnen met de eerste fase. Het project wordt afgerond in mei 2017.

Vakwerk

Het kleurdesign in zorginstellingen is vakwerk. Dat bewezen we eerder op plaatsen als Ter Weel in Krabbendijke, Toevlucht in Kapelle en De Schutse in Sint-Annaland. In ’t Gasthuis krijgen de gevelkozijnen een mooie en lichte kleur. Waar nodig wordt door ons brandwerend glas geplaatst. Het oude behang wordt vervangen door glasweefselbehang en Vescom, een hoogwaardig interieurproduct dat we vaker toepassen in de gezondheidszorg, kantorenmarkt en bij onderwijsinstellingen.

Sfeervol en functioneel, dat is wat we bij de transformatie van ’t Gasthuis voor ogen hebben. Meteen worden ook de huiskamers op de afdelingen aangepakt. Ook de ruime hal met loungehoek, het restaurant en de activiteiten- en oefenruimtes krijgen een hedendaagse uitstraling.

Terug naar overzicht

Professionals
van nature

KWALITEITSSCHILDERS SINDS 1902